like la pagina pentru a continua!

Friday, November 7, 2014

Reduceri de Black Friday la ceasuri

Nu e de mirare ca ziua traditionala Vinerea Neagra, asa zis "Black Friday", preluata recent de la americani se bucura de o popularitate foarte mare, luand in considerare faptul ca in aceasta zi putem achizitiona produse la preturi la care nu avem acces in nici o alta zi din an.
300x250_65896_1414712114
Dupa succesul major din anul trecut, una dintre cele mai mari magazine de ceasuri originale, magazinul online TOPceas s-a pregatit cu si mai multe oferte pentru clientii sai. Printe produsele lor prestigioase veti gasi ceasuri elvetiene de inalta calitate ca cele de la Cornavin, Doxa, Edox, Karl Breitner, Maurice Lacroix, Tissot insa si ceasuri care tin mai mult de domeniul fashionului, ca cele de la Emporio Armani, Fossil, Hugo Boss, Michael Kors dar si colectii de la branduri clasice ca Calvaneo si Engelhardt.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

In oferta de peste 1000 de modele se pot gasi ceasuri pe toate gusturile, ceasuri barbatesti sau ceasuri de dama, ceasuri automatice, ceasuri mecanice sau ceasuri pe baterie, oferite in aceasta zi de Black Friday cu un discount de pana la 70%!
"Tocmai din cauza faptului ca am primit doar feedback-uri pozitive anul trecut, am inceput pregatirile pentru Black Friday inca de la inceputul anului. Insa pentru noi accentul in aceasta zi nu cade pe profit. In speranta de a stabili colaborari de lunga durata vom profita de Black Friday pentru a convinge clientii nostri de devotamentul nostru, de calitatea produselor si serviciilor noastre. Pentru asta, suntem gata sa punem la dispozitie ceasuri chiar si sub pretul nostru de achizitie" - declara reprezentantul magazinului TOPceas.
Tot atunci, a punctat si faptul ca pentru Black Friday magazinul va pune la dispozitia clientilor sai ceasuri in valoare totala de peste 100.000 euro, dintre care multe piese sunt oferite publicului exclusiv de Black Friday. "Toate comenzile vor fi onorate din stoc propriu si vom oferi transport gratuit pentru fiecare ceas in parte, astfel produsele vor putea ajunge prin curierat rapid chiar si ziua urmatoare la clienti. Nici paginile concurente nu vor putea intra in competitie cu aceasta oferta, va fi unica pe piata."

TOPceas va da start la Black Friday la ora 9:00, 21 noiemberie 2014; conform estimarilor mai mult de o suta de comenzi vor invada siteul inca de la prima ora.

No comments:

Post a Comment