like la pagina pentru a continua!

Thursday, October 2, 2014

La ce preţuri se vinde iPhone 6 în România

Apple Unveils iPhone 6
Magazinele online din România încearcă să profite de entuziasmul creat în rândurile fanilor Apple de lansarea noului iPhone 6. Un comerciant acceptă precomenzi pentru cele două smartphone-uri, la preţuri care încep de la 3.500 şi ajung la 5.000 de lei.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe eMAG.ro!

Magazinul online Okazii.ro acceptă, din 10 septembrie, precomenzi pentru cele două modele iPhone lansate în această săptămână. Acestea vor ajunge în România, potrivit unui anunţ al magazinului, pe 19 septembrie. Pentru marii fani Apple din România, aceasta este vestea bună. Vestea foarte proastă sunt preţurile noilor telefoane.
„Publicul va avea ocazia, începând cu 19 septembrie, să cumpere primele terminale iPhone 6 şi iPhone 6 Plus în premieră în România. Preţurile pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB. Mai mult, Okazii.ro demarează din 10 septembrie şi o campanie de pre-comandă pentru cele două noi modele Apple”, se arată într-un comunicat al magazinului.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe Okazii.ro

Pentru cel mai ieftin model, iPhone 6, cu capacitate de stocare internă de 16 GB, comerciantul cere un preţ de 3.500 de lei (peste 1.000 de dolari). Cel mai scump model, iPhone 6 Plus cu capacitate de stocare internă de 128 GB, costă, la Okazii.ro, 5.000 de lei (aproape 1.500 de dolari).

Cel mai scump iPhone 6 Plus (128 GB) va costa în SUA 950 de dolari la liber, iar iPhone 6 (16 GB) va putea fi achiziţionat cu 650 de dolari fără abonament.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe F64.ro

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile oficial, începând cu 19 septembrie, în SUA, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore şi Marea Britanie. Deşi la preţul la care terminalele sunt achiziţionate dintr-una din aceste ţări (foarte probabil una din Europa) se adaugă costurile cu transportul şi taxele vamale, primele preţuri din România sunt foarte mari şi îi asigură comerciantului o marjă de profit consistentă.

No comments:

Post a Comment