like la pagina pentru a continua!

Wednesday, October 29, 2014

Ce oferte bune gasim de Black Friday Romania 2014?

A venit deja toamna in Romania si Black Friday 2014 se apropie cu pasi repezi. Chiar daca Black Friday nu este o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului asta nu inseamna ca nu a prins deja de cativa ani buni si la noi in tara.
black_friday_97390800_64246200
Ca o reamintire, Black Friday este de obicei ultima vineri din luna noiembrie a fiecarui an, urmand dupa Ziua Recunostintei, si este probabil cel mai propice moment al anului in care puteti cumpara electronice si accesorii la preturi de invidiat, reduse cu 40-50 si chiar 70-80% fata de valoare nominala.

Smecheria este insa sa va puteti trezi cu noaptea in cap, momentul in care  magazinele online ‘isi deschid portile’ cu noile oferte. De cele mai multe ori avem de-a face cu cantitati limitate pentru fiecare produs din oferta, deci cu cat puneti mai repede mana pe telefon sau dau click pe butonul “Cumpara” cu atat aveti sanse mai mari sa intrati in posesia produsul la pretul redus.

Nu va faceti insa griji, caci vor exista o groaza de oferte speciale in 2014, pentru ca multe magazine online de la noi si-au anuntat participarea la aceasta sarbatoare neconventionala. Accentul va fi pus insa pe electronice, deci asteptati-va la cateva oferte bune la laptop-uri (poate chiar si ultrabook-uri), tablete, telefoane inteligente sau nu, monitoare, televizoare LCD cu diagonala mare si gadgeturi asemanatoare.

Daca nu aveti timp sau chef sa cercetati toate ofertele de Black Friday din Romania anul acesta va recomandam sa reveniti pe site in saptamana 20 Noiembrie – 1 Decembrie, cand vom posta pentru voi cele mai bune oferte, reduceri, cupoane si pachete de Black Friday.

Tot ce trebuie sa faceti apoi este sa decideti ce produs veti cumpara. Va asiguram ca exista produse pentru orice buget. Va trebui insa sa va treziti devreme, deoarece toti ‘vanatorii’ de oferte sunt cu ochii pe Black Friday Romania, o zi care si la noi se traduce prin reduceri si vanzari record la electronice.

No comments:

Post a Comment